LAGT I INDKØBSKURVEN

:-

Fortsæt med at handle
Gå til kassen »

Her finder du vores samlerfigurer fra japanske Banpresto. Vi har Banpresto figurer fra blandt andet One Piece og Dragonball.

Varemærker

Banpresto - Samlerfigurer

Hurtigt & Fleksibelt

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du ikke finder det, du leder efter. Vi vil gøre vores bedste for at finde frem til det, du ønsker.

One Piece Banpresto

Banpresto har udgivet mange forskellige samlerfigurer baseret på karaktererne i One Piece. Nogle af de mest berømte serier af Banpresto samlerfigurer er Jeans Freak, Scultures og Dramatic Showcase.

Dragonball Banpresto

Karaktererne fra Dragonball er også blevet udødeliggjort som samlerfigurer af Banpresto. Ligesom One Piece er der Dragonball-karakterer i Banprestos serier Dramatic Showcase, Jeans Freak og Scultures.

Banpresto Danmark

Banpresto er desværre ikke så kendt i Sverige og Heromic er en af ​​de få butikker i Danmark, der sælger Banprestos samlerfigurer. Banpresto er en japansk legetøjsproducent og spiludvikler. Banpresto blev grundlagt i 1977 og fungerede oprindeligt primært som underleverandør til Sega og deres arkadeafdeling. I 1989 købte Bandai en stor del af Banpresto og siden 2006 er Banpresto 100% ejet af Bandai..